Wednesday, October 16, 2013

Before midnight (2013) - Helt pajad pga kompis überpepp innan. Men hotellscenen fick även mig på fall kan jag väl medge. Men den mäter sig inte med de första två.
We're the Millers (2013) - Så rolig med Jason Sudeikis och Jennifer Aniston (antagligen hennes bästa roll). Mycket roligt sagt och gjort hela filmen igenom.
Indie game: The movie (2012) - Om indiedataspelmakare. Japp. Crazy fucks mestadels.
65th Emmy awards - Breaking bad fick vinna bästa serie sista säsongen, vilket gjorde min dag.
Sinister - En lördagkväll med skräckis-cravings blev den här omsedd. Sååå bra boogie man/woman.
Dark days - Även denna omsedd samma kväll pga pepp på dokumentärsmörker.
This is the end (2013) - Alltså såå rolig. James Franco har fest och sen blir det domedag och det är sjukt många cameos och allt var så roligt.
Jiro dreams of sushi (2011) - Fascinerande om världens bästa sushi. Väntat så länge på att se den här. Rekordstort begär att åka tillbaka till detta land.
Woman who wasn't there (2012) - Dokumentär om 9/11 och bruttan som ba "Joo men jag var ju där va". Rätt bra berättat med mycket tid med the liar i fråga. För lite vad-hände-sen.

Breaking bad s05. Ja men så var det slut och över och tomt. Sjukt bra serie.
Dexter s08. Ja men så var det slut och över och tomt, men inte lika som ovan. Bra serie i helhet. Känner ändå att det var synd med ett så tvetydligt slut, rätt illa skrivet.
Sopranos s01. Jag har alltså äntligen satt igång med denna. Ordentligt denna gång. Riktig plöj. Återkommer med åsikter lite längre in.

SVT play:
Dox - Frihet bakom galler
Dox - Racing dreams
Linda Pira - Som om du inte visste. Som vanligt asbra när det kommer från det där teamet på SVT.